T.V. Marssum tennisplezier voor jong en oud

Tennisvereniging Marssum is opgericht in 1978 en telt inmiddels bijna 100 leden. Sinds 2011 beschikt de vereniging over een moderne accommodatie met drie banen die nagenoeg het hele seizoen bespeelbaar zijn. Tevens hebben we een kaatsmuur.

Onze vereniging heeft een gezellig clubgebouw met een kantine en een buitenterras. Uiteraard zijn er kleedkamers met douches.

Al dat moois is natuurlijk bedoeld om te gebruiken. Reden genoeg om lid te worden van onze vereniging. Beginnend of ervaren speler. Tennissen bij T.V. Marssum betekent plezier, passie en gezelligheid.

Toss

Elke donderdagavond is er vanaf 19:30 uur Toss. Dit is een mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen en uiteraard om te oefenen.

Tennisles

Er zijn 2 periodes om te lessen. De zomerlessen duren van april tot en met september/oktober (rekening houdend met feestdagen en vakanties). De winterlessen vinden plaats in de periode november tot en met februari. Actuele informatie over tarieven en aanmeldingen zijn ter zijner tijd te vinden op deze site, onze nieuwsbrief en de social media kanalen.

Activiteiten

Voor zowel beginnende als gevorderde tennissers biedt de vereniging de mogelijkheid om het hele jaar door te spelen. T.V. Marssum schrijft ieder jaar verschillende teams (m/v en gemixt) in voor de provinciale competitie. Verder doet de vereniging mee met de Fryslân Cup, ook weer met verschillende teams. Maar ook voor de recreatieve speler is er voldoende te beleven bij onze vereniging.
Gedurende het jaar organiseert onze vereniging regelmatig thema-toernooien voor alle leden, zodat iedereen in aanraking komt met de verschillende niveaus binnen de vereniging. Uiteraard worden deze toernooien afgesloten met een gezellig samenzijn.

Sponsoren