T.V. Marssum tennisplezier voor jong en oud

Tennisvereniging Marssum is opgericht in 1978 en telt inmiddels 100 leden. Sinds 2011 beschikt de vereniging over een moderne accommodatie met drie banen die nagenoeg het hele seizoen bespeelbaar zijn. Tevens hebben we een kaatsmuur.

Onze vereniging heeft een gezellig clubgebouw met een kantine en een buitenterras. Uiteraard zijn er kleedkamers met douches.

Al dat moois is natuurlijk bedoeld om te gebruiken. Reden genoeg om lid te worden van onze vereniging. Beginnend of ervaren speler. Tennissen bij T.V. Marssum betekent plezier, passie en gezelligheid.

Toss

Elke donderdagavond is er vanaf 19:30 uur Toss. Dit is een mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen en uiteraard om te oefenen. Vanwege de huidige Corona maatregelen is er momenteel een maximum van 12 deelnemers. Tijdens de Toss zijn de door de KNLTB voorgeschreven regels van kracht. Houdt 1,5 meter afstand, clubhuis alleen open voor toilet, ga niet met partner /tegenstander op 1 bankje zitten, wissel van baanhelft met de klok mee, zolang de kantine niet open mag ga je na het tennissen meteen weer naar huis.

Tennisles

Op maandagmiddag en avond worden onder leiding van tennistrainer Han Homminga tennislessen gegeven. Je kunt je opgeven via www.tennislife.frl

De kosten van de tennislessen in een groep van 8 personen bedragen €125,- p.p. Inschrijving voor de zomerlessen is inmiddels gesloten. Zodra de inschrijfdatum voor de winterlessen bekend is vind je die hier en op onze facebook en instagram pagina.

De tennislessen beginnen maandag 12 april 2021. Dit betekent dat de komende tijd op maandag de banen niet beschikbaar zijn vanaf 16:45 uur!

Activiteiten

Voor zowel beginnende als gevorderde tennissers biedt de vereniging de mogelijkheid om het hele jaar door te spelen. T.V. Marssum schrijft ieder jaar verschillende teams (m/v en gemixt) in voor de provinciale competitie. Verder doet de vereniging mee met de Fryslân Cup, ook weer met verschillende teams. Maar ook voor de recreatieve speler is er voldoende te beleven bij onze vereniging.
Gedurende het jaar organiseert onze vereniging regelmatig thema-toernooien voor alle leden, zodat iedereen in aanraking komt met de verschillende niveaus binnen de vereniging. Uiteraard worden deze toernooien afgesloten met een gezellig samenzijn.

**************************************************************************************************************

Corona & tennis
Wedstrijden, toernooien en evenementen zijn momenteel helaas nog niet toegestaan, zowel binnen als buiten. Sinds 29 september 2020 mag er geen publiek aanwezig zijn bij het tennis. Dit geldt ook voor de lessen

Via de volgende website kun je op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws over de maatregelen rondom het coronavirus en welke impact dat op tennis heeft [https://www.tennis.nl/alles-overtennis/tennis-corona/].

***************************************************************************************************************

Sponsoren