T.V. Marssum tennisplezier voor jong en oud

Tennisvereniging Marssum is opgericht in 1978 en telt inmiddels ruim 80 leden. Sinds 2011 beschikt de vereniging over een moderne accommodatie met drie banen die nagenoeg het hele seizoen bespeelbaar zijn. Tevens hebben we een kaatsmuur.

Onze vereniging heeft een gezellig clubgebouw met een kantine en een buitenterras. Uiteraard zijn er kleedkamers met douches.

Al dat moois is natuurlijk bedoeld om te gebruiken. Reden genoeg om lid te worden van onze vereniging. Beginnend of ervaren speler. Tennissen bij T.V. Marssum betekent plezier, passie en gezelligheid.

Toss

Elke donderdagavond is er om 19.30 uur toss. Mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen. En natuurlijk om te oefenen en daardoor je spel te verbeteren.

Tennisles

Op de maandagavond worden onder leiding van tennistrainer Han Homminga tennislessen gegeven. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@tvmarssum.nl.

De kosten van de tennislessen in een groep van 8 personen bedragen €125,- p.p.

Activiteiten

Voor zowel beginnende als gevorderde tennissers biedt de vereniging de mogelijkheid om het hele jaar door te spelen. T.V. Marssum schrijft ieder jaar verschillende teams (m/v en gemixt) in voor de provinciale competitie. Verder doet de vereniging mee met de Fryslân Cup, ook weer met verschillende teams. Maar ook voor de recreatieve speler is er voldoende te beleven bij onze vereniging.
Gedurende het jaar organiseert onze vereniging regelmatig thema-toernooien voor alle leden, zodat iedereen in aanraking komt met de verschillende niveaus binnen de vereniging. Uiteraard worden deze toernooien afgesloten met een gezellig samenzijn.

**************************************************************************************************************

Corona & tennis
Wedstrijden, toernooien en evenementen zijn toegestaan, zowel binnen als buiten. Sinds 29 september 2020 mag daar geen publiek meer bij zijn.

Via de volgende website kun je op de hoogte blijven omtrent het laatste nieuws over de maatregelen rondom het coronavirus en welke impact dat op tennis heeft [https://www.tennis.nl/alles-overtennis/tennis-corona/].

***************************************************************************************************************

Sponsoren