T.V. Marssum tennisplezier voor jong en oud

Tennisvereniging Marssum is opgericht in 1978 en telt inmiddels ruim 80 leden. Sinds 2011 beschikt de vereniging over een moderne accommodatie met drie banen die nagenoeg het hele seizoen bespeelbaar zijn. Tevens hebben we een kaatsmuur.

Onze vereniging heeft een gezellig clubgebouw met een kantine en een buitenterras. Uiteraard zijn er kleedkamers met douches.

Al dat moois is natuurlijk bedoeld om te gebruiken. Reden genoeg om lid te worden van onze vereniging. Beginnend of ervaren speler. Tennissen bij T.V. Marssum betekent plezier, passie en gezelligheid.

Toss

Elke donderdagavond is er om 19.30 uur toss. Mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen. En natuurlijk om te oefenen en daardoor je spel te verbeteren.

Tennisles

Op de maandagavond worden onder leiding van tennistrainer Han Homminga tennislessen gegeven. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@tvmarssum.nl.

De kosten van de tennislessen in een groep van 8 personen bedragen €125,- p.p.

Activiteiten

Voor zowel beginnende als gevorderde tennissers biedt de vereniging de mogelijkheid om het hele jaar door te spelen. T.V. Marssum schrijft ieder jaar verschillende teams (m/v en gemixt) in voor de provinciale competitie. Verder doet de vereniging mee met de Fryslân Cup, ook weer met verschillende teams. Maar ook voor de recreatieve speler is er voldoende te beleven bij onze vereniging.
Gedurende het jaar organiseert onze vereniging regelmatig thema-toernooien voor alle leden, zodat iedereen in aanraking komt met de verschillende niveaus binnen de vereniging. Uiteraard worden deze toernooien afgesloten met een gezellig samenzijn.

**************************************************************************************************************

Vanaf maandag 11 mei as mogen alle leden weer gebruik maken van de tennisbaan!

Dit alles wel met de inachtneming van de hygiëne maatregelen van het RIVM en de specifieke richtlijnen van de KNLTB. Dit betekent stap voor stapje uitbereiding van de activiteiten. Vooral ook om terugslag in de verspreiding van het virus te voorkomen. Een aantal regels staan voor de volledigheid op het bord op de toegangsdeur van het park.

Tot 1 juni as kan er met maximaal 2 spelers op één baan gespeeld worden, hierbij moet de 1,5 meter in acht worden genomen.

***************************************************************************************************************

Sponsoren